Za sve turbo fanove FFVII i/ili općenito FF serijala, božićnu čaroliju uveličala je vijest kako se na PlayStation trgovini pojavio artikl imenom i prezimenom Final Fantasy VII Remake Demo. Za izvor zadužen je gamestat, koji unatoč tome što je artikl uklonjen s trgovine(odnosno ne postoji na PSN trgovini) i dalje je izlistan na “tracker API-ju”, koji u konkretnom slučaju prati nove artikle koji su postavljeni na PSN, globalno.

Final Fantasy VII Remake

Nema sumnje da je Final Fantasy VII Remake jedan od najiščekivanijih naslova 2020. godine, te da ga se pojedinci žele dokopati pošto-poto, ali dok se Square Enix službeno ne oglasi u vezi navedenoga, morat ćemo i dalje “strpljivo” cupkati dok se ne pojavi.

Također, iz istog razloga, odnosno dok ne dobijemo službene informacije, tretirat ćemo navedenu vijest kao glasinu, ali s toplinom oko srca i smiješkom na licu, jer bi se moglo čak i dogoditi da zaigramo Final Fantasy VII Remake Demo prije službenog izlaska.

Službeni datum izlaska je zakucan na 03.03.2020., što i nije tako daleko, prednarudžbe su aktivne odavno, pa dok čekamo zajedno, želimo vam Sretan Božić te da vam netko stavi FFVIIR ispod bora.