Nakon što smo protekla dva mjeseca uživali u petoj sezoni Call of Duty: Modern Warfarea, jučer je konačno stigla šesta sezona te novi battle pass. No, broj šest očito nije sretan za Warzone i Modern Warfare budući da je nova sezona donijela neke jako frustrirajuće probleme koje smo iskusili na vlastitoj koži (kao i svatko tko je jučer igrao MW multiplayer ili Warzone)

Jučer nam se igra srušila i tijekom streama što možete vidjeti i u dolje priloženom videu, no probleme smo iskusili u većoj mjeri navečer gdje nam je rušenje igre izbilo pobjedu iz ruku u zadnjem krugu, a doživjeli smo i bugove koje dosad nismo iskusili – u ekran se upeklo informacija “Cluster strike incoming” tako da smo cijelu jednu partiju živjeli s ogromnom crvenom linijom preko ekrana. Ajde, barem smo uspjeli riješit jednog Juggera s mape nakon što je pobrao 200 metaka iz PKM-a, ali svejedno. 

Problema su svjesni i u Activisionu no rješenja za probleme koje je uvela šesta sezona zasad još uvijek nema. Nadajmo se da će se do navečer ti problemi riješiti jer ako ništa drugo, jako je iritantno provesti pola sata u meču da bi nas igra izbacila i sav taj slatki experience za battle pass otišao u vjetar.