Osim premijere novih modela konzola PlayStation 4, Sony je predstavio i osvježenje na polju dodataka za svoje igraće kutije. Novi DualShock 4 kontroler podržava USB 3.0 te naravno  Bluetooth konekciju. Još jedna od novina je ta da se svjetlost s pozadine kontrolera sada može odražavati i na touch pad. Preporučena cijena je 59€.

ds4

Novi headset, naziva Platinum Wireless Headset je namijenjen zahtjevnijim ljubiteljima dobrog zvuka koji donosi poboljšanje u pogledu pozicionirajućeg virtualnog zvučnog okruženja u 7 kanala. Osim na konzoli, radit će na bilo kojem uređaju s klasičnim 3.5mm ulazom (poput primjerice pametnih telefona). Za razliku od ostalih dodataka iz teksta koji na tržište stižu kada i PS4 Slim (dakle, za tjedan dana), okvirno vrijeme izlaska headseta bi trebalo biti negdje za vrijeme božićnih praznika. Preporučena cijena je 179€.

ps-headset

Predstavljena je i nova PS Kamera, sada malo drukčijeg, robusnijeg izgleda koja donosi i mogućnost nagiba. Preporučena cijena je 59€.

ps4-kamera-headline

 

A za kraj, tu je i vertikalni stalak, čiji je dizajn poprilično promijenjen, s obzirom na promijenjen izgled same PS4 Slim odnosno PS4 Pro konzole. Preporučena cijena je 19€.

ps4-vertical