Nakon čak nekoliko odgoda, šarena akcijska avantura i konzolaška PlayStation ekskluziva Kena: Bridge of Spirits sutra (utorak, 21. rujna) napokon izlazi na tržište, pa je uoči izlaska stigao i igrin posljednji trailer.

Vjerujemo da ste Kenu već upratili i da vjerojatno, kao i mi, jedva čekate izlazak igre, bilo da ju planirate nabaviti za PC ili PlayStation 5 (ili pak PlayStation 4). Jedna je to od igara premijerno najavljenih prošle godine na velikom Sonyjevom showcaseu igara za PlayStation 5, pa će zato ujedno koristiti i napredne značajke nove konzole, od kontrolera do brzog hardvera.

Da je Kena: Bridge of Spirits potencijalno jedna od najljepših igara 2021. i mogući kandidat za igru godine (barem u nekoliko kategorija), ponovno potvrđuje iznad podijeljeni novi trailer. Također, osim trailera razvojni studio Ember Lab najavio je putem novog PlayStation bloga da će igra odmah na izlasku imati i photo mod s brojnim mogućnostima, pa više o tome pročitajte na ovome linku.

Ukoliko od sutra želite igrati Kena: Bridge of Spirits, podsjećamo da igra dolazi u dva izdanja. Standardno izdanje za PC (putem Epic Games Storea) košta 39,99 eura, dok Digital Deluxe izdanje košta 47,99 eura. Ako igru kupujete za PlayStation 4 i/ili PlayStation 5, za Standard izdanje morat ćete izdvojiti 299,99kn, a za Digital Deluxe 379,99kn.