Najrecentnije izdanje najvećeg gaming sajma na svijetu – gamescom 2019 – završilo je tek prije nešto više od dva tjedna, no to ne znači da je gotova sezona gaming sajmova. Idući na redu je Tokyo Game Show 2019 koji se, pogodili ste, održava u Tokiju – glavnom i najvećem gradu Japana. Sajam traje od ovoga četvrtka, 12. rujna pa do nedjelje 15. rujna. To, naravno, znači da će dio Rebootove ekipe i ove godine, kao i prijašnjih, biti na licu mjesta te vam donositi jedinstveni video sadržaj direktno sa sajma kroz serijal Reboot Live @ Tokyo Game Show 2019! Dok čitate ove retke, preostala su dva dana do početka sajma, no naša ekipa već je u Tokiju.

Stoga već od jutra na našem YouTube kanalu očekujte interesantne tematske video uratke, kojima ćemo ne samo sažeti što se može vidjeti na Tokyo Game Showu 2019, već i što svaki gamer jednostavno mora vidjeti u Japanu i njegovom glavnom gradu, koji je toliko kulturološki zanimljiv, da bi nam bilo žao ne prenijeti vam barem djelić njegovih gaming, geek i otaku običaja i atmosfere. Osim Rebootove ekipe koja će se javljati direktno sa sajma u Tokiju, naš vrhunski web tim nastavit će iz Zagreba pratiti sve nove informacije o igrama i najavama koje stižu (kao što je jučerašnja vijest da je uoči sajma službeno najavljen Project Resistance – nova igra serijala Resident Evil). Stoga, svakako nastavite pratiti Reboot za svoju dnevnu dozu Tokyo Game Showa.

Naravno, ni na ovaj sajam ne idemo samo u medijskom kapacitetu, već ćemo na njemu predstaviti jedan od najvećih svjetskih gaming sajmova Reboot InfoGamer 2019 – powered by A1 – najveće, najbolje i najsadržajnije izdanje dosad, na kojem se očekuje rekordan broj posjetitelja i izlagača. Ukoliko već niste, osigurajte svoje karte na vrijeme. Uz Reboot InfoGamer 2019 – powered by A1, Reboot je organizator i dva ključna događaja u gaming industriji – Reboot Develop Blue u Dubrovniku i nadolazeći Reboot Develop Red u Banffu u Kanadi, koje ćemo također predstaviti u sklopu Tokyo Game Showa 2019.