Square Enix je pripremio nove stranice za Shadow of the Tomb Raider na kojima trenutno stoji samo sutrašnji datum i 06:00 PDT (14 sati po lokalnome vremenu). To sigurno znači da ćemo sutra saznati nešto više o samoj igri čiju su izradu potvrdili početkom prosinca prošle godine, a Twitter korisnik imena Nibel je kopanjem po HTML kodu otkrio nekoliko dodatnih informacija.

Za početak, piše kako “Shadow of the Tomb Raider predstavlja uzbudljivo finale Larine priče”, pritom vjerojatno misleći na reboot trilogiju koja je pratila Laru Croft u mladim danima. Druga stvar je datum izlaska koji glasi 14. rujna 2018. godine, a za kraj se spominje detaljnije otkrivanje igre 27. travnja i platforme na kojima bi se igra trebala pojaviti – PC, Xbox One i PlayStation 4.

Iako je izdavač rekao da je nova Tomb Raider igra u izradi, ne zna se gotovo ništa drugo. Na prve dvije igre u trilogiji radio je tim Crystal Dynamics, ali oni nisu bili spomenuti u kontekstu novog projekta. Umjesto toga su se krajem 2016. godine pojavile informacije kako je Eidos Montreal zadužen za Shadow of the Tomb Raider jer je netko zabunom ostavio otvoren laptop u montrealskom metrou.

Sutra ćemo saznati barem dio onoga što Square Enix ima u planu za novu Tomb Raider igru, pa kad se to dogodi, prenijet ćemo vam informacije.