Prije nepunih desetak dana, pisali smo o Amazonovoj nespretnosti jer su u ponudu igara putem Amazon.co.uk stranice uvrstili igru Marvel’s Spider-Man: Game of The Year Edition, o kojoj nije bilo nikakve riječi potvrde, bilo od strane PlayStationa ili razvojnog studija Insomniac Games. Marvel’s Spider-Man je, inače, ekskluziva za PlayStation 4 konzolu, koja je izašla 7. rujna 2018. godine, a nećemo pogriješiti ako napišemo da je igra u ovih godinu dana od izlaska postala jednim od zaštitnih znakova PlayStationa 4.

Sama potvrda o izlasku GOTY verzije stigla je danas putem PlayStationovog službenog bloga, a ova verzija igre već je dostupna za preuzimanje! Game of The Year Edition verzije najčešće donose sve do tada izašle DLC-ove, a Insomniac navodi da je tako i sa ovom igrom.

Svi igrači koji odluče kupiti fizičko ili digitalno izdanje GOTY Spideyja, uz igru će dobiti DLC The City That Never Sleeps, koji je izašao 23. listopada 2018. godine, a donosi dodatna 3 poglavlja, koja se nastavljaju na završnu priču igre. Uz dodatni sadržaj stižu dodatne misije i izazovi, ali i novi neprijatelji te dodatna odijela koja je moguće otključati.

Osnovna verzija igre trenutno je dostupna putem hrvatskog PlayStation Storea za 269,00kn, dok je za The City That Never Sleeps DLC potrebno izdvojiti dodatnih 149,99kn. Cijena GOTY verzije je 349,00kn pa svakako savjetujemo da si uštedite 70kn.