Igra Bound, iza koje stoji poljski studio Plastic, a izdavačke dužnosti je preuzeo Sonyjev tim iz Santa Monice izlazi ekskluzivno za PlayStation 4 sutra. Igre su se prije izlaska dočepali kritičari, pa već sada dan prije izlaska igrači mogu procijeniti je li to nešto što bi ih moglo zainteresirati.

Radi se o “predivnom, fantastičnom svijetu koji postoji u umu žene koja se prisjeća svojih iskustava iz djetinjstva”. Za navigaciju svijetom koristit ćete plesne pokrete, a oni će vam biti nužni za prelaženje kroz ogromne okoliše prepune raznih platformerskih izazova. Kako igra napreduje,  tako saznajete više i o priči glavne junakinje koja prema razvojnom timu pruža emocionalnu dubinu iskustva.

Bound je u trenutku pisanja ocijenilo 13 kritičara i prosječna joj je ocjena solidnih 75/100. Kao i kod drugih ovako eksperimentalnih naslova, mišljenja su podijeljena, ali se svi slažu oko toga da je ovo jedna od najljepših igara koje možete zaigrati ove godine. Bound izlazi sutra, kupiti je možete u PSN trgovini, a više se informirati putem službenih stranica.