Stigao nam je još jedan utorak, a s njime i vrijeme za još jednu epizodu našeg tjednog podcasta Rebootcast! Iako E3 kreće naveliko i unatoč tome što su velike press konferencije već sve otkrile tijekom ovoga vikenda, mi vam se u ovoj epizodi, kao i uvijek, javljamo iz prošlosti prije nego će Microsoft napokon otkriti kako se zove njihova najnovija konzola i prije nego ćemo dobiti službeni reveal Assassin’s Creeda i ostalih velikih naslova.

Pošto je naš Luka u vrijeme snimanja ove epizode već bio u pripremama za E3 i odlazak u Los Angeles, u ovoj epizodi imali smo novog gosta, dugogodišnjeg člana Rebootove redakcije, našeg stručnjaka za MMO i RPG i sve vezano uz video igre – Simona Kolomara.

Kao što su u prošloj epizodi naš direktor Damir i glavni urednik Dario s Lukom popričali o svojim dojmovima prijašnjih E3-ja ali i očekivanjima ovogodišnjeg, tako smo i mi u ovoj epizodi iznijeli svoja očekivanja i popričali o tome kojim igrama i hardveru se najviše radujemo. Simona, osim iščekivanja reveala Xboxa, nadasve zanima i najnoviji Spider-Man, dok je Vida priznala da dosad nije igrala nijednog Spideyja 🙂 Vida i Matko složili su se kako željno iščekuju najavu DLC-ja za Dishonored 2, ali su se i porječkali oko Far Cryja 5.

Kako ne bi sve bilo u znaku E3-ja, posvetili smo vremena i drugim najavama iz prošlog tjedna, kao što je napokon objavljeni datum izlaska mističnog i nadasve zanimljivog naslova Hellblade: Senua’s Sacrifice čija protagonistica nas je očarala. Bilo je, naravno, spomena i o Mass Effect: Andromedi i raznim avanturama ali i romansama koje donosi, obzirom da smo u epizodi napokon imali nekoga tko je od nas Rebootcastera doista i odigrao Andromedu. Simon nam je tako povjerio kako u većini RPG igara igra ženske likove jakog karaktera, ali u Andromedi je ipak odlučio biti frajer.

Da ne bismo ipak spojlali čitavu epizodu (kao da već nismo), svakako nas pogledajte i zabavite se, a kao i uvijek, slobodno nas lajkajte, dijelite na Facebooku, komentirajte, pretplatite se na naš YouTube kanal i pišite nam mailove (na rebootcast@reboot.hr). Isto tako, ovaj tjedan očekuje vas hrpetina video sadržaja, reportova i vijesti direktno s E3-ja koje će vam donositi naš Reboot tim na licu mjesta. Stoga, usmjerite klikove na naš sajt i uživajte!