Utorak je dan za Rebootcast, to već znaju i ptice na grani, no ova epizoda je posebna jer vam donosimo sve informacije o Reboot InfoGameru 2018 – powered by A1. Točnije, donosimo vam većinu informacija jer nešto ipak trebamo ostaviti i za iduće dvije epizode Rebootcasta budući da je Reboot InfoGamer 2018 – powered by A1 udaljen svega dva tjedna.

Bilo kako bilo, u 81 epizodi proveli smo vas kroz paviljone Zagrebačkog Velesajma te vam otkrili zaista hrpetina informacija o tome što sve možete očekivati kada se 21. studenog otvore vrata jednog od najvećih gaming sajmova u Europi i svijetu.

Još mnoštvo informacija vas očekuje u narednima danima i tjednima prije početka sajma, a podsjećamo vas i da pratite naše službene Facebook stranice jer svaki dan objavljujemo par velikih revealova.

Naravno, ukoliko vam se sviđamo bacite jedan simpatični subscribe na naš YouTube kanal, kliknite to zvonce da budete pravovremeno obaviješteni i ostavite lajk (ili dislajk ako baš morate). Povrh svega, najdraže nam je kada ostavite i svoje mišljenje u komentarima, stoga se ne libite učiniti upravo to.

Do idućeg utorka!