Još jedan celestijalni utorak je nad nama što znači da je vrijeme za još jednu epizodu našeg tjednog podcasta Rebootcast. Kao što vidite iz naslova, i mi smo na sebi svojstven način novi oblik života, što će reći da vas u ovoj epizodi očekuje prava poslastica.

Naime, budući da nam se Reboot infoGamer 2018 – Powered by A1 približava astronomskom brzinom, odlučili smo popričati o onome što možete očekivati u samim danima i tjednima prije jednog od najvećih europskih i svjetskih gaming festivala koji će se održati od 21. do 25. studenog.

Od novog vizualnog i glazbenog identiteta, nagradnih igara, poboljšane organizacije i samo dijela sadržaja kojeg možete očekivati, ovotjedna epizoda Rebootcasta idealna je prilika da se polako krenete informirati o Reboot infoGameru 2018, a od nas u narednim epizodama možete očekivati polako otkrivanje svega što vas ove godine očekuje na Zagrebačkom velesajmu.

Podsjećamo da su sve vrste ulaznice u prodaju, a ostalog je svega nekoliko VIP ulaznica, stoga se pripremite i osigurajte ulaz na vrijeme!

Ukoliko vam se sviđa naš jedinstveni gaming sadržaj slobodno se subscribeajte na naš YouTube kanal, kliknite to zvonce i ostavite lajk! Ne bi nam bilo ni mrsko da ostavite svoje mišljenje u komentarima jer nas zanima što vi mislite.