Iako je gamescom 2018 već započeo, a mi uspješno odradili taj čudesni nulti dan, to ne znači da smo stali s redovnim epizodama našeg tjednog podcasta Rebootcast. 

Tek s ovom jubilarnom 70. epizodom shvatili smo da nam je bliža 100. nego prva epizoda, što je zaista jedno jako lijepo saznanje. Bilo kako bilo, jubileje valja obilježavati, a najbolji način za to je pozivanjem jednog jako nam dragog gosta i prijatelja, zagriženog gamera, ljubitelja kečera i tvrdog hip hopa – novinara Jutarnjeg lista, naočitog Damjana Raknića.

Pričali smo o nadolazećem gamescomu i zašto smo uzbuđeni zbog njega, a dotaknuli smo se i stvari koje nas živciraju u igrama. Možete pogađati samo jednom, ali da, opet smo u žižu zbivanja vratili te opake loot kutije i vragolaste mikrotransakcije.

Kao zajednička točka poklopilo nam se igranje Dishonoreda 2 oko kojeg se svi slažemo da je vrhunska igra, stoga je i šteta što je serijal trenutno “na odmoru”. 

U svakom slučaju, uživajte u novom Rebootcastu te nastavite pratiti Reboot Live jer vas očekuje hrpa jedinstvenog video sadržaja s gamescoma 2018. Ako vam se sviđa što vidite i čujete, bilo bi baš lijepo i da se pretplatite na naš kanal.

Do idućeg utorka!