Još jedan utorak je skoro pa prohujao, no zauvijek će ostati zapamćen kao ONAJ utorak u kojem smo izbacili još jednu, skoro pa 70. epizodu našeg tjednog podcasta Rebootcast. Za okruglih 70 strpit ćete se još tjedan dana, kada ćemo mi već debelo biti na ovogodišnjem gamescomu, a dotad uživajte u akcijski nabijenoj 69. epizodi naše emisije.

Taman prije nego smo krenuli snimati ovotjednu epizodu, Rockstar je izbacio fantastični novi gameplay trailer za Red Dead Redemption 2. Naše sirove, neprobavljene i nefiltrirane reakcije na trailer moći ćete saznati upravo u ovotjednoj epizodi. Ako vas detaljnije zanima sve o RDR 2, definitivno pročitajte sve što smo saznali iz trailera ali i zašto su konji čovjekovi novi najbolji prijatelji. 

Osim Rockstarove nadolazeće uspješnice, popričali smo i o igrama koje omogućavaju korisnicima da samo eksperimentiraju s različitim postavkama težine te da određene značajke učine lakšim ili težim za igranje.

Naravno, uz sve to, saznat ćete što smo igrali proteklog tjedna jer je to već postala tradicija koju ne želimo tako skoro prekinuti.

Do idućeg tjedna!