Još jedna epizoda našeg tjednog podcasta Rebootcast počela je zaista šokantno. Naime, s našom najboljom imitacijom najvećeg čovjeka svih vremena – Arnolda Schwarzeneggera, obavijestili smo vas da ćete za sve vruće informacije vezane uz Reboot infoGamer 2018 – Powered by Vipnet morati pričekati sljedeći tjedan i iduću epizodu Rebootcasta. Eh, život je nekada zaista nepredvidljiv.

U ovotjednoj epizodi najluckastijeg/relevantnijeg/boljeg gaming podcasta dotakli smo se i jedne teške teme – ovisnosti o videoigrama. Nedavno je Svjetska zdravstvena organizacija klasificirala dva tipa ovisničkog ponašanja kad su u pitanju videoigre, a nama je izuzetno zanimljiva bila reakcija unutar industrije ali i medija koji ju prate.

Osim toga, popričali smo i o činjenici da je rad s EA-om navodno med i mlijeko. Posve neočekivana izjava u kojoj je na sva zvona pohvalio Electronic Arts dolazi od Josefa Faresa, redatelja fantastičnog A Way Out i tipa koji je na prošlogodišnjim The Game Awardsima slavodobitno izjavio “Je**s Oscare!”.

Na samom kraju, već tradicionalno, saznajte koje igre smo igrali ovaj tjedan!

Do idućeg utorka, laku noć i sretno!