Vote Mato 2020! U novoj epizodi našeg tjednog podcasta Rebootcast Matko (iliti Mato) je šef, što je činjenica koja se vrlo lako da isčitati iz naslova epizode. Naš dinamični tandem ovaj tjedan upotpunio je Hardverski Mag Nekoć Znan Kao Borna koji je svoj magični portfolio upotpunio s još jednom gorućom temom: kriptovalutama.

Naša dva kriptična domaćina popričali su o fenomenu/problematici visokih cijena grafičkih kartica te kako to utječe na Matkove planove nadogradnje svoje PC konfiguracije (op.a. Matko već nekoliko epizoda zaredom odbija priznati očitu dominaciju konzola u svakom mogućem aspektu).

Dokazujući još jednom da smo 50% Overwatch podcast, naši vrli momci dotaknuli su se novog Overwatch heroja – Brigitte Lindholm! Kakva je pozadinska priča nove Overwatch heroine, koje su njene sposobnost i kako utječe na metu? Odgovori se kriju u novom Rebootcastu, a u idućoj epizodi ćemo možda pričati o činjenici da se Overwatch pretvara u obiteljsku sapunicu.

Problemi s demom Yakuze 6, Warhammer Vermintide 2 beta i igre koje smo igrali zaokružuju ovotjednu epizodu vašeg (i našeg) najdražeg podcasta.

Do idućeg utorka, jedan topli sportski i voditeljski pozdrav!