Ne znamo jeste li svjesni činjenice da smo danas istovremeno “zapalili” i “razbili” internete s novom epizodom našeg tjednog podcasta Rebootcast. Battle Royale With Cheese je toliko dobar naslov da smo se od snimanja epizode međusobno tapšali po ramenima i čestitali si na tako briljantnoj složenici. Također, sugeriramo vam da nam i Vi čestitate prigodnom čestitkom na adresu rebootcast@reboot.hr!

U ovoj napose čudesnoj epizodi prelistali smo novi, jubilarni #49 broj časopisa Reboot koji je pun fantastičnog sadržaja! Zapitali smo se kad će se napuhani balon zvan žanr Battle Royale igara (Bitcoin gaming svijeta) ispuhati te je li pad istovremenog broja igrača u PUBG-u početak kraja? Što znači Forteniteovo preticanje PUBG-a u broju istovremenih igrača? Zašto ekipa zaslužna za S.T.A.L.K.E.R radi na Battle Royale igri Fear the Wolves umjesto na novom S.T.A.L.K.E.R-u?

Popričali smo o možebitnom zakonskom zabranjivanju loot kutija, o igrama koje trenutno igramo te izabrali nekoliko maestralnih vrhunaca petog tjedna Overwatch Leaguea!

I bez brige, Matko nam se vraća već u idućoj epizodi!

Ugodno gledanje!