Evo nas dragi naši u još jednom utorku što u kolektivnom sjećanju čovječanstva oduvijek označava ukazanje nove epizode najbitnijeg, najšarmatnijeg, oku najugodnijeg gaming podcasta Rebootcast. Nakon što su nas naša vlastita usta nahvalila, kako to obično i biva, vrijeme je da vam u kratkom priopćenju sažmemo i predstavimo 31. epizodu našeg i vašeg podcasta.

Naše prve korake u te magične ’30-e započeli smo, sad već tradicionalnim, prelistavanjem novog broja Reboota. Naime, budući da ste naši vjerni čitatelji i čitateljice, zasigurno ste upoznati s činjenicom da je Reboot #47 naprosto krcat sadržajem. Toliko krcat da nas je iskreno bilo strah da ne prsne od krcatosti. Reporter s Tokyo Game Showa, predstavljanje Microsoftove zvijeri zvane Xbox One X, hrpa recenzija hrpe fantastičnih igara, pa još i cjelokupni Assassin’s Creed serijal u Rewind rubrici.

U Reboot #47 nalazi se i joker kupon za nagradni natječaj “FANTASTIČNA!” u kojem možete osvojiti Xbox One X, PS4 Pro, Nintendo Switch i gaming laptop Lenovo Ideapad Legion Y520. Sve što trebate je poslati kreativni video vezan uz gaming u trajanju od minimalno 30 sekundi. Easy peasy lemon squeazy, rekli bi naši prijatelji preko bare.

Pozabavili smo se i Telltaleom i činjenicom da je popularni razvojni studio otpustio velik dio svog ljudstva (čak 25%). Kada ćemo vidjeti prve rezultate okretanja “kvaliteti” spram “kvantitete”?

Sve to i više saznajte u Rebootcast Episode 31 – Point & Čušpajz te nam šaljite jednadžbe s jednom ili više nepoznanica koje ćemo rješavati u idućoj epizodi Rebootcasta.

OGROMAN P.S. VIDIMO SE NA Reboot infoGamer 2017 – Powered by Vipnet IDUĆI TJEDAN. JOŠ SAMO MALO LJUDI DRAGI. TRESEMO SE SVI OD UZBUĐENJA!