Još jedan fantastičan Reboot Develop je iza nas. Okupila se krema svjetske gaming industrije, uživalo se u panelima i predavanjima koja ne možete čuti bilo kad. Ustvari, neke od njih čak i možete jer smo govore određenih speakera odlučili i streamati. Puno detaljniji i opširniji osvrt na Reboot Develop 2017 očekuje vas u idućem broju časopisa, a uskoro ćete i u službenim promo filmovima moći vidjeti kako je sve to skupa izgledalo i upiti atmosferu Developa (spoiler alert: izgledalo je kao tri najmagičnija dana u cjelokupnoj povijesti čovječanstva).

Bila bi prava šteta da smo Reboot Develop 2017 napustili bez nove epizode srcu nam milog Rebootcasta, stoga smo učinili sve što je u našoj moći da realiziramo epizodu. Našeg snimatelja Daria smo lisicama zavezali za kameru i radijator da ne ode u razgledavanje Dubrovnika, našli najljepši kauč na raspolaganju i u opuštenom razgovoru saželi vlastite dojmove s jedne od najboljih gaming industry konferencija na svijetu.

Bacite oko/oči na drugu epizodu Rebootcasta, lajkajte nas, dijelite i pretplaćujte se i opetovano uživajte u našim milozvučnim glasovima.

U Rebootcast Episode 3 pričat ćemo o novom Call of Dutyju i prenijeti naše dojmove nakon Call of Duty: WW2 Worldwide Reveal eventa.