Za manje od tjedan dana Rebootova redakcija putuje na gamescom u, pogodili ste, rekordnom broju, a u slavu najvećeg gaming sajma na svijetu odlučili smo jednu epizodu našeg tjednog podcasta Rebootcast posvetiti samo i isključivo gamescomu (i loot boxovima jer o nekim stvarima se naprosto treba pričati).

U 18. epizodi Rebootcasta pridružili su nam se glavni urednik Samo Dario i managing director Reboota  (gospodin) Damir Đurović, koji se uvijek nekako pojavljuju u specijalima posvećenim najvećim događajima u svijetu gaminga. Pričali smo o prethodnim iskustvima s najvećeg gaming sajma na svijetu, onome što nas najviše privlači ove godine, o Angeli Merkel, trendovima koje je Reboot infoGamer postavio (jer kad već pričamo o najvećima naprosto smo se morali spomenuti, mig mig). Također smo najavili još jedno, drugo po redu, izdanje Reboot Livea u kojem ćemo vas uživo s gamescoma bombardirati zanimljivim videima, komentarima i friškim vijestima.

Nakon što smo uzduž i poprijeko pretresli gamescom, popričali smo o ubacivanju dubioznih mikrotransakcija u singleplayer igre te kao i uvijek, završili s igrama koje nam se posljednjih dana vrte po konzolama/PC-jevima. Nastavite nas gledati, komentirati, lajkati i dijeliti, a ako ste baš jako dobro raspoloženi i niste već pretplaćeni na naš kanal, svakako to učinite. Ukoliko ste propustili prošlotjednu fantastičnu epizodu Rebootcasta, kliknite ovdje.  Za kraj, podsjećamo kako su Reboot infoGamer 2017 ulaznice svih tipova u prodaji online te na prodajnim mjestima Entria.