Nova epizoda našeg podcasta Rebootcast ponovno je vani, a uz novi dizajn thumbova očekuju vas još neke novotarije. Kao što smo rekli na početku epizode, polako ali sigurno ćemo promijeniti shemu snimanja  i teme koje ćemo obrađivati. 

Stoga, umjesto snimanje jedne epizode svaki tjedan neovisno o događanjima u svijetu industrije videoigara, nakon 140 epizoda odlučili smo da ćemo Rebootcast snimati po potrebi iliti ga barem jednom mjesečno. 

Na taj način pokušat ćemo biti aktualniji te fokus prebaciti na najvrućije teme i događanja. Tko zna, nekad se može zalomiti da ćemo snimati i više Rebootcasta u istom tjednu ako ćemo svjedočiti monumentalnim događajima, no ovo će nam pružiti priliku i da se posvetimo nekim drugim formatima i novim idejama koje se kuhaju u našim glavama. 

Kad smo već kod monumentalnih događaja, Microsoftova akvizicija ZeniMaxa zaista je jedan takav događaj te označava jednu od najskupljih akvizicija u povijesti industrije videoigara. 

Što će se dogoditi s ZeniMaxovim studijima, koji uključuju id Software, Arkane, Bethesdu, MachineGames, sada kada su stigli pod Microsoftov kišobran? Hoće li ova akvizicija utjecati na prodaju nove generacije konzola te kako će izgledati budućnost Xbox Game Passa sada kada Microsoft ima više od 20 razvojnih studija pod svojim okriljem?

Odgovore saznajte u novoj epizodi Rebootcasta.