Nakon otprilike tri mjeseca i točno 11 prethodnih epizoda, konačno nam se u novoj epizodi našeg tjednog podcasta Rebootcast ukazao Daniel Lučić iliti Danny. To nas je poprilično razveselilo jer je jednom davno, u drugoj galaksij i drugom životu Danny trebao biti redoviti član naše emisije.

U Rebootcast Episode 12 pričali smo o mnogo tema, od Battlefielda 1 i trollanja ljudi u prethodnim ukazanjima u serijalu, VR igrama i Talos VR-u, Matko se dotaknuo Telltaleovih interaktivnih priča ili kako bi ih neki nazvali iskustvima, a stvari smo zaključili pričom o Steamovoj ljetnoj rasprodaji i igrama koje smo igrali prošli tjedan.

Kao i dosad, pratite naš kanal jer vas osim Rebootcasta očekuju Reboot Unboxig, Reboot Giveaway i još mnogo toga. Ukoliko već niste, slobodno se pretplatite na naš kanal ako ste takav tip osobe, dijelite nas i lajkajte te definitivno u komentarima ostavljajte svoja mišljenja i stavove.

Vidimo se idući utorak u novoj epizodi Rebootcasta, a dotad opetovano uživajte u našim milozvučnim glasovima i super zanimljivom i super artikuliranom podcastu uz važnu najavu da su Reboot InfoGamer 2017 ulaznice svih tipova konačno u prodaji online te na prodajnim mjestima Entria.