Nova epizoda našeg tjednog podcasta Rebootcast puštena je u bespuće interneta, a u revijalnoj 111. epizodi očekuju vas dva poznata lica i hrpa zanimljivih tema.

U studiju nam se opet pridružio novinar Jutarnjeg i aficionado profesionalnog hrvanja Damjan Raknić, a naš ovotjedni dinamični trio zaokružio je glavni čovjek marketinga Reboota Zgodni Juraj.

U 111. epizodi otpakirali smo ljetni dvobroj časopisa Reboot, popričali smo o još jednoj drami vezanoj uz Epic Games Store i nezavisnu igru Ooblets, a za kraj smo, umjesto igara koje smo igrali, popričali o našim predviđanjima za WWE Summerslam.

Hoće li Ember Moon pobijediti Bayley i postati ženska prvakinja Smackdowna? Ima li Seth Rollins ikakve šanse protiv Brocka Lesnara nakon što ga je Zvijer demolirala dva tjedna zaredom? Kada će jedan toksični dio gaming zajednice prestati maltretirati nezavisne developere jer su sklopili suradnju s Epic Gamesom koja im je osigurala financijsku sigurnost? Koliko će Goldbergovih kopalja pojesti Dolph Ziggler? Odgovore na ova ključna životna pitanja saznajte u novoj epizodi najboljeg gaming podcasta na ovim prostorima – Rebootcastu.