Ovoga puta odlučili smo da je vikend idealno vrijeme za izbacivanje nove epizode našeg tjednog podcasta Rebootcast! 🙂

Šalimo se. Iskreno, razlog je taj što je naš Luka u redovno vrijeme snimanja epizoda morao prisustvovati jednom kul gaming eventu u dalekom nam gradu Hamburgu u Njemačkoj, a o tome eventu smjet ćemo više reći uskoro. Ono što možemo reći je da se u Hrvatsku vratio na dan snimanja ove epizode te je bio izrazito umoran, što možete vidjeti u ovoj novoj epizodi, a to je ujedno i razlog zašto epizoda nosi ime “Smrt humora” – jer mu je od umora sve bilo smiješno, iako (nama) zapravo nije 😛

U svakom slučaju, u novoj 106. epizodi Rebootcasta prelistali smo kompletni novi 61. broj časopisa Reboot, a osim prelistavanja, pričali smo i o šuškanjima da Sony kupuje poznati finski studio Remedy Entertainment (o čemu ste mogli čitati u našem velikom web featureu na ovome linku). Za kraj smo, kao i obično, porazgovarali o igrama koje smo igrali protekloga tjedna.

Vidimo se idući tjedan, a dotad nam svakako ostavite komentare na epizodu 106, pretplatite se na naš YouTube kanal i stisnite zvonce kako biste na mobitelu ili mailu dobili notifikaciju čim izbacimo novi video sadržaj.