Project CARS 3 je najnoviji nastavak poznatog serijala racing simulacija proslavljenog razvojnog tima Slightly Mad Studios, koja na tržište u punom obliku izlazi za samo mjesec dana, točnije, 28. kolovoza 2020. za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Protekloga tjedna imali smo priliku isprobati preview izdanje igre putem Steama.

Dosada se o trećem nastavku od samog razvojnog tima, ali i izdavača Bandai Namco moglo čuti da će to biti sveobuhvatna racing igra, koja bi ovoga puta trebala imati i arkadniji pristup za “casual” ljubitelje vožnji, zadržavajući pritom i onaj simulacijski dio – za fanove originala Project CARS i njegova drugog nastavka.

Dakako, mnogi fanovi originala pribojali su se da bi treći nastavak mogao otići previše u arkadne vode, a je li to zaista tako, saznajte u novoj epizodi Reboot Plays. Napomena ljubiteljima serijala i racing simulacija: za razliku od preview izdanja koje ćete vidjeti u videu, punu verziju igre igrat će (kao i pisati recenziju za idući broj časopisa Reboot) član redakcije izrazito vješt u racing simovima, pri čemu će koristiti volan, dok smo za potrebe preview izdanja koristili kontroler za Xbox One.

Ukoliko vam se video svidio, svakako se pretplatite na naš kanal i ostative nam lajk te svakako i komentiratje koja su vaša mišljenja i čini li vam se iz viđenoga da Project CARS 3 ipak ostaje dovoljno utemeljen u žanru simulacije.