Razvojni studio WB Games Montréal i izdavač Warner Bros. Games u ekskluzivnoj suradnji s IGN-om prikazali su prvih 16 minuta iz nadolazeće kooperativne akcijske avanture Gotham Knights.

Nakon nekoliko odgoda unazad dvije godine, čini se da novih odgoda za Gotham Knights više neće biti. Igra svakim novim prikazom izgleda sasvim solidno, a od ožujka ove godine poznato je da je konačni datum izlaska 25. listopada, kada igra stiže na PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S.

Također, podsjećamo da smo poduži noviji gameplay iz igre vidjeli i tijekom svibnja ove godine kada je fokus bio na Nightwingu i Red Hoodu. Sinoć objavljeni novi šesnaestominutni gameplay (objavljen u sklopu već poznatog IGN-ovog ekskluzivnog serijala IGN First) pune dvije godine nakon premijernog gameplay prikaza iz 2020. stavlja nas ponovno u ulogu legendarne Barbare Gordon, aka Batgirl te nam konačno daje uvid i u prvih šesnaest minuta igre.

U videu se ističe i činjenica da prikazu gameplaya prethodi i uvodna scena koju Warner Bros. zasad još uvijek ne želi otkriti (pretpostavljamo da je tako jer se ona tiče smrti Batmana koja je ujedno i pokretač čitave radnje ove nove igre u kojoj se četvero Batmanovih štićenika mora snaći u spašavanju Gothama bez svog mentora).