Kao što je prethodno i najavljeno, Activision je danas putem livestream eventa premijerno prikazao multiplayer komponentu iz igre Call of Duty: Black Ops: Cold War.

Razvojnim studijima Treyarch i Raven Software u live otkrivanju multiplayera pridružilo se nekoliko najpoznatijih streamera kako bi prikazali nove mape i nove modove koje donosi Black Ops: Cold War, uključujući i svijet, misije i likove s kojima ćemo igrati

Presjek svega onoga što donosi i kako će izgledati multiplayer komponenta Activision je prvotno prikazao u novom gameplay traileru, snimljenom na konzoli PlayStation 5. Trailer pokazuje brzopoteznu borbu na kopnu, moru i u zraku. Activision obećava da nas čekaju novi, ali i stari modovi te mape na lokacijama iz cijelog svijeta.

Dakako, multiplayer komponenta podržavat će cross-play, ali i cross-gen, odnosno napredak će se moći prenijeti sa trenutne na iduću generaciju konzola, ukoliko igru mislite igrati i na trenutnim i next-gen konzolama.

Što ćemo još  saznati o novom nastavka u serijalu Call of Duty, pogledajte i u kompletnom livestreamu, koji traje u trenuku pisanja ove vijesti:

Call of Duty: Black Ops: Cold War izlazi 13. studenog za PC, PlayStation 4, i Xbox One. Za konzole iduće generacije izlazi nekad tijekom zimskih blagdana, a potvrđena je i glasina da 8. listopada na PlayStationu 4 kreće otvorena beta