Kao što je i najavljeno prije tjedan dana na Sonyjevom eventu State of Play, odlična i teška roguelike pucačina iz trećeg lica ReturnalPlayStation 5 ekskluziva finskog razvojnog studija Housemarque (koji je prošloga ljeta postao dio Sonyjeve obitelji PlayStation Studios) ovoga mjeseca dobiva novu besplatnu ekspanziju Ascension, a sinoć je prikazano i njezinih 19 minuta gameplaya.

Podsjećamo, Ascension donosi dva nova moda u igru, a dok je jedan od njih kooperativna kampanja za dvoje igrača, drugi će biti teški izazov Tower of Sisyphus, odnosno novi beskrajni challenge mod s valovima neprijatelja. Sastoji od dvadeset razina, a svaka iduća teža je od one prethodne.

Kako izgleda taj beskrajni izazovni mod i što sve donosi od noviteta, poput novih oružja i predmeta za skupljanje, ali i novih dodataka u priči, pogledajte u novom videu objavljenom putem službenog PlayStationovog YouTube kanala, a ekspanzija Ascension u igru Returnal dolazi kao besplatni update i to u utorak 22. ožujka, ekskluzivno za PlayStation 5.