O gameplayu i priči Disco Elysiuma mogli bismo napisati stranice i stranice teksta i upravo smo zato s nestrpljenjem čekali ovogodišnji ožujak. Razvojni studio ZA/UM još je krajem prošle godine za taj mjesec najavio izlazak proširene i poboljšane verzije pod imenom Disco Elysium: The Final Cut, no, i par dana nakon početka trećeg mjeseca nismo imali baš nikakve nove informacije. Stoga smo se s razlogom zapitali znači li to da re-izdanje ipak neće stići u obećano vrijeme? Srećom, jedan je developer iz tima tada objavio da sve ide po planu i da nas najava datuma čeka vrlo uskoro. A sada ga napokon znamo – 30. ožujak.

Kao što je već poznato, proširena verzija Final Cut stiže s novim questovima, potpunim voice actingom, novom lokacijom, skinovima, međuscenama i brojnim drugim dodacima i značajkama, a uz sve to – Disco Elysium ćemo napokon moći zaigrati i na konzolama jer Final Cut, uz PC, stiže i na PlayStation 4 i 5, a ovoga ljeta i na Xbox Series X/S i Nintendo Switch. 

Povodom objave službenog datuma izlaska dobili smo i novi trailer, pa svakako pogledajte što nam sve stiže 30. ožujka s izlaskom izdanja Final Cut.