Nakon što su osvojili devetu sezonu A1 Adria League, regionalni prvaci u mobilnoj igri Brawl Stars, Salada De Frutas putuje u Salzburg na Clash of  Leagues, paneuropsko međunarodno natjecanje u kojem će snage odmjeriti prvaci tri lige – A1 Adria League, A1 eSports League i
Swisscom Hero League. Salada de Frutas na putu do statusa prvaka među prvacima morat će nadjačati timove Aurora Gamingas i mYinsanityja koje se održava 1. srpnja u sklopu LEVEL UP Gaming Festivala u Salzburgu. 

Povodom odlaska u Salzburgu, frontmen Salade de Frutas Luka “Lavvek” Črneli rekao je kako su u finalu devete sezone s malo izmijenjenom ekipom uspjeli obraniti naslov u Brawl Starsu. “Ponovno imamo priliku pokazati što znamo na još jednom izdanju Clash of Leagues. Sretni smo što idemo u Salzburg i unatoč jakoj konkurenciji nadamo se dobrom rezultatu.”, zaključio je Črneli. 

Osim najave odlaska Salade de Frutas u Salzburg, A1 Hrvatska je, nakon premijere u Osijeku za vrijeme Pannonian Challengea, ponovno predstavio putujući A1 Gaming Hub s kojim planiraju obići cijelu Hrvatsku kako bi dodatno približili esports i gaming široj zajednici. Osim što je opremljen gamerskim računalima, PlayStationom 5 i kutkom za mobilni gaming, jedan od glavnih ciljeva A1 Gaming Huba jest edukacija građana o odgovornom igranju koje se zasniva na fair-playu te nultoj toleranciji na toksičnost, govor mržnje ili diskriminaciju.