Jučer je na službenom PlayStation España YouTube kanalu osvanuo post kojim su najavili objavu dvije besplatne igre za veljaču, u sklopu ponude PlayStation Plus pretplate. Maštu su nam dodatno zagolicali rečenicom u kojoj su spomenuli “dobro poznatu sagu” uz sliku ni manje-ni više nego Crash Bandicoota. Shodno tome, napetost je kroz cijeli dan rasla jer smo doista očekivali da ćemo dobiti i službenu potvrdu za igru Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

No, planovi su ipak bili nešto drugačiji, a uz BioShock: The Collection, The Sims 4 i Firewall Zero Hour ne možemo ostati razočarani. Ili?

BioShock: The Collection

Vrlo dobro poznate kolekcije igara BioShock moći ćemo preuzeti u sklopu BioShock: The Collection paketa. Kolekcija se sastoji od naslova BioShock iz 2007. godine, BioShock 2 iz 2010. godine i BioShock Infinite iz 2013. godine. BioShock: The Collection dolazi s dodatnim sadržajem za sve tri igre, pa ćete tako moći u potpunosti istražiti podvodni grad Rapture ili nebesku Columbiju.

BioShock i BioShock Infinite razvio je studio Irrational Games, a BioShock 2 kreirao je razvojni studio 2K Marin. Izdavač je isti – 2K Games.

The Sims 4

The Sims 4 jedna je od najpoznatijih, ako ne i najpoznatija simulacija života razvijena od developera Maxisa i izdana od strane Electronic Artsa 2014. godine. Iako u sklopu PlayStation Plus ponude dobivamo samo osnovnu igru, neka vas to ne obeshrabri jer će vam The Sims 4 omogućiti sate i sate pomnog planiranja, građenja i detaljnog uređivanja vaše nove kuće. Naravno, nakon toga red je i da vaše novo kreirane Simljane ubacite u topli dom i pobrinete se za njihove želje i potrebe.

Ako niste znali, popularni Simsi za par dana, odnosno 4. veljače obilježavaju 20 godina postojanja.

Firewall Zero Hour (PlayStation VR)

Treća igra zahtijeva PS VR uređaj, a u njoj postajete plaćenik koji se mora pobrinuti da zaplijeni ili zaštiti povjerljive informacije od suparničkog tima. Riječ je o 4v4 taktičkoj pucačini Firewall Zero Hour od developera First Contact Entertainment, koja nam pruža mogućnost odabira jednog od 12 različitih plaćenika.

Igra je dobila brojne pozitivne ocjene, a kako točno napucavanje uz VR izgleda pogledajte u videu ispod teksta.

Do 4. veljače imate vremena preuzeti Uncharted: The Nathan Drake Collection i Goat Simulator iz prošlomjesečne ponude na PlayStationu Plus, a igre iz ponude za veljaču ostaju dostupne sve do 2. ožujka. Tko zna, možda nam upravo tad stigne Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.