Popularni istjerivači duhova Ghostbusters stići će u simulaciju izgradnje i vođenja zabavnog parka Planet Coaster. Vijest je danas objavio razvojni tim Frontier Developments uz detalje o tome što sve igrači mogu očekivati.

Za početak, radi se o novom scenariju koji je usmjeren na priču, a svi koji nabave ovaj DLC dobit će priliku stvoriti “najautentičnije Ghostbusters iskustvo”. To uključuje nove atrakcije, nove mehanike, te likove i scenarije preuzete direktno iz tog filmskog klasika koji je izašao 1984. godine. Dodatna poslastica za ljubitelje tog filma je da će glumac Dan Aykroyd dati svoj glas liku kojeg je utjelovio i služiti igračima kao mentor dok prolaze kroz priču. William Atherton, koji je glumio zlikovca Waltera Pecka, također će oživjeti svog lika.

Planet Coaster: Ghostbusters dodatak zasad nema točan datum izlaska, ali je razvojni tim poručio da stiže na Steam “uskoro”. Ova simulacija dostupna je samo za PC, a prva verzija izašla je prije nešto više od dvije i pol godine i odmah postala popularna, jer su igrači dugo čekali nešto slično serijalu RollerCoaster Tycoon. Od izlaska je tim pripremio sedam većih i tri manja dodatka, a ako vam treba više detalja o svima zaputite se na ove stranice. Kratak najavni trailer za Ghostbusterse nalazi se ispod teksta.