Sredinom prosinca prošle godine je razvojni tim Owlcat Games pripremio prvi DLC za svoju RPG igru Pathfinder: Kingmaker. Imena The Wildcards, ovaj je dodatak igračima donio novu klasu, rasu i pratitelja, a Varnhold’s Lot donosi mnogo više sadržaja od toga.

Pridružit ćete se Varnu kao njegov general i iz prve ruke iskusiti povijest Varnholda. Onima koji su odigrali kampanju će dio priče biti poznat, ali će ovog puta vidjeti drugu stranu. Za prelazak DLC-a ćete napraviti novog lika i boriti se budućnost ovog područja, dok vaš lik u glavnoj kampanji radi svoje stvari. Dobit ćete priliku prošetati kroz novu tamnicu, a kada završite sa svime možete ubaciti svoja postignuća u glavnu kampanju i kroz novi zadatak vidjeti kakve posljedice su vaše odluke imale.

Varnhold’s Lot će u Pathfinder: Kingmaker stići 28. veljače i moći ćete ga kupiti zasebno po cijeni od 11,99 eura ili ćete ga automatski dobiti ako imate Season Pass ili ste kupili verziju igre koja ga uključuje. Sve što je tim bio spreman podijeliti o igri možete pronaći na službenim stranicama. Nakon ovog DLC-a stići će treći i posljednji, a ako ne dođe do promjene plana, moći ćete ga zaigrati u travnju.