Ako ste fan Overwatcha onda će vam ova vijest definitivno uljepšati dan. Naime, povodom Overwatch Anniversary eventa koji se bliži kraju, Blizzard je odlučio svim igračima koji vikend provedu uz njihovu igru kao posljednji poklon za godišnjicu priuštiti vikend duplih XP bodova. Dupli XP vikend odnosi se na sve platforme, odnosno na PS4, XOne i PC, a održava se od 8. – 12. lipnja.

Overwatch Anniversary krenuo je 23. svibnja, a tijekom eventa moglo se otključati više od 100 novih estetskih predmeta uključujući i 11 legendary skinova za Overwatchove heroje. Doduše, zajednica je bila malo osupnuta koliko je ustvari teško otključati te legendarne skinove. Stoga uopće ne čudi što nam je uslijedio ovaj dupli XP vikend, inače prvi od izlaska igre, kako bi igrači brže zaradili te željene loot boxove.

Dupli XP odnosi na gotove sve načine zarađivanja XP-a u igri uključujući vrijeme provedeno u meču, završavanja meča, zarađivanje medalja, itd. Jedini XP koji se neće poduplati je 1,500 XP-a koji se dobiju za prvu pobjedu dana.