Blizzardova pucačina Overwatch uskoro će dobiti još jednu zakrpu koja mijenja balans heroja u sklopu koje će određene „nerfove“ dobiti popularni Roadhog. Ove će promjene prvo biti primijenjene na Public Test Realm, prije nego što ih razvojni tim pusti na obične servere.

Roadhog neće dobiti velik nerf, već će njegova sposobnost „Hook“ biti ublažena tako da debeli više neće moći ugrabiti protivničke heroje koji mu nisu unutar vidnog polja. Osim toga, kuka će u budućnosti protivničke heroje vući pravocrtno, što znači da će ih dovući izravno ispred Roadhoga koji njima više neće moći manipulirati i tako ih bacati u ponore koji se nalaze sa strane.

Iz Blizzarda vjeruju kako ove promjene Roadhoga neće učiniti manje privlačnim, već će doprinijeti ravnoteži u mečevima. Više informacija dostupno je ovdje.

Kad smo već kod Overwatcha, spomenut ćemo da je na obične servere ovog tjedna stigla i nova mapa – Oasis – na kojoj su se dosad napucavali samo igrači na Public Test Realmu. Više informacija o ovoj mapi potražite u videu koji prilažemo ispod teksta.