Ekipa iz Blizzarda igraćoj je zajednici omogućila testiranje nove Overwatch zakrpe na takozvanom Public Test Regionu, posebnom serveru koji prvi dobiva sve novosti. Spomenuta zakrpa pozabavit će se balansiranjem likova, a donijet će i određene novosti u mod Spectator.

Što se likova tiče, Blizzard će ovom zakrpom dodatno podesiti Anu, Widowmaker i Junkrata. Anin najmoćniji napad u budućnosti će „koštati“ 20% više, a njena će granata Biotic imati 30% veći radijus. Widowmakerina animacija ciljanja trajat će 0,3 umjesto 0,5 sekundi, što će omogućiti lakše korištenje nišana u stresnim situacijama. Na koncu, Junkratov „ult“ RIP-tire aktivirat će se nešto brže, kako bi bio doveden na razinu najmoćnijih napada ostalih likova.

Osim balansa, nova zakrpa u Overwatch donosi fiksnu kameru za mod Spectator, te mogućnost promjene imena timovima. Naravno, tu je i niz sitnih ispravaka za sve elemente igre, a ako vas zanima o čemu se točno radi bacite oko na kompletan changelog dostupan na službenom webu.