Krenuvši od 2. srpnja ove godine, korisnici usluge PS Plus na raspolaganju će imati tri nove igre za svoj katalog – Borderlands 3, NHL 24 i Among Us.

Borderlands 3 (PS4, PS5)

Gearboxov looter shooter iz 2019. od ovog mjeseca će se pridružiti katalogu PS Plus igara. Igrači u ovoj sci-fi akcijskoj pucačini kao jedan od četiri Vault Huntera raspolažu bezbrojnim arsenalom oružja i suočavaju se s opasnim kultom The Children u prepoznatljivom vizualnom stilu serijala. Borderlands bi ove godine trebao dobiti istoimeni akcijski film.

NHL 24 (PS4, PS5)

Idući na listi nalazi se hokejaški simulator NHL 24 EA Sportsa iz 2023. godine. Ističe se novom značajkom Exhaust Engine koja simulira umor i iscrpljenost igrača za dodatnu razinu uronjenosti. Preostali noviteti uključuju sustav Total Control i obnovljeni sustav Vision Passing koji proširuju strategiju i preciznost udaraca.

Among Us (PS4, PS5)

Mega popularna društvena strategija u svemiru neki dan je proslavila svoj šesti rođendan, a multiplayer senzacija uskoro će postati dio PS Plus kataloga. Tko još ne zna, radi se o online multiplayeru u kojem sudjeluje od četiri do petnaest igrača s ciljem da pronađu impostera, odnosno prevaranta, koji luta po svemirskoj postaji i ubija igrače. Among Us će također dobiti animiranu seriju, najavio je tvorac Innersloth.