Prošlo je mjesec dana otkako smo pokrenuli naš veliki i iznimno bogati nagradni natječaj “Kviki te vodi na gamescom 2019“, a sada je napokon došlo vrijeme da otkrijemo tko je sretni pobjednik natječaja, kojega Kviki i Reboot vode na gamescom 2019 – najveći gaming sajam na svijetu, koji se u njemačkom gradu Kölnu održava od 21.8. do 24.8., gdje će pobjednik imati priliku isprobati hrpu novih igara i uživati u pravom sajamskom gaming iskustvu!

Zadatak nije bio nimalo lak te je zahtijevao da smislite slogan (do dvije rečenice) koji najbolje, najkreativnije, najsmješnije ili najsimpatičnije opisuje zašto baš vi i vaš gaming buddy zaslužujete otputovati na najveći gaming sajam na svijetu. Prijave su završile 1.8. te je naš stručni tim do danas prolazio kroz sve prijave (a bilo ih je preko 150!). Ovim putem zahvaljujemo apsolutno svima koji su se prijavili i poslali zaista odlične slogane, koji su nas nasmijali i zabavili. No, samo je jedan pobjednik!

Nakon žustrih rasprava i prepirki, zajedno smo donijeli konačnu odluku: pobjednik nagradnog natječaja “Kviki te vodi na gamescom 2019” je TIN MAGDIĆ!

Tinu ovim putem čestitamo na pobjedi i nadamo se da će on i njegova osoba po izboru (najbolji frend/frendica/gaming buddy/član obitelji) uživati u Kölnu na sajmu gamescom 2019 uz plaćeni put, smještaj i ulaz na sajam!

Svima ostalima još jednom veliko hvala na sudjelovanju u natječaju! Ovo nije posljednji takav natječaj te vas uskoro očekuje još, stoga i dalje pratite našu službenu Facebook stranicu i web stranicu reboot.hr! Do igranja!