U novom nagradnom natječaju Kviki tebe i tvog GAMING BUDDYJA vodi na nezaboravan gaming provod na gamescom 2019 – najveći gaming sajam na svijetu.

Kviki i Reboot opet su udružili snage te vam ove godine donosimo još jedan spektakularni nagradni natječaj s izrazito vrijednom nagradom – put na gamescom 2019, najveći gaming sajam na svijetu, koji se održava od 21. do 24. kolovoza u Kölnu. Put na odlični gamescom 2019, na kojem možete zaigrati neke od najiščekivanijih igara na svijetu – mjesecima prije njihovog službenog izlaska, osvojit će samo najkreativniji među vama na jedan vrlo jednostavan način. SVE ŠTO TREBATE NAPRAVITI JEST:

1. Smisliti slogan (do dvije rečenice) koji najbolje, najkreativnije, najsmješnije ili najsimpatičnije opisuje zašto baš vi i vaš/a gaming buddy zaslužujete otputovati na najveći gaming sajam na svijetu

 

2. Slogan trebate zalijepiti u komentare na Facebook post “KVIKI TE VODI NA GAMESCOM 2019” na službenoj Facebook stranici Reboota uz hashtag #kvikitevodi

KOOPERATIVNO

NAJNOVIJE IGRE Iskoristite jedinstvenu priliku i vi i vaš gaming buddy zaigrajte neke od najiščekivanijih igara.

Jedan sretni dobitnik ili dobitnica moći će povesti još jednu osobu, svog najboljeg frenda / frendicu / gaming buddyja sa sobom u Köln na gamescom 2019 uz plaćeni put, smještaj i ulaz na sajam. Jer zaista ne postoji bolji gamerski odmor od nezaboravnog gamerskog provoda na najvećem gaming sajmu na svijetu. Bitno je da nam pokažete što vas i vašeg gaming buddjya čini toliko spektakularnim dinamičnim duom. Jesu li to zajednički sati provedeni uz neku online igru ili se ipak više volite družiti u lokalnom multiplayeru? Raidate li skupa u World of Warcraftu od 2004. ili ste, pak, kvartovski prvaci u duosima u Fortniteu ili PUBG-u? Upregnite moždane vijuge, smislite najbolji slogan i zabavite se na najvećem gaming sajmu na svijetu – gamescomu 2019.

Svaka osoba može poslati isključivo jedan slogan.* To znači da ti i tvoj gaming buddy možete prijaviti svaki po jedan slogan, čime si možete povećati šanse da baš vi putujete u Köln!

DETALJI I PRAVILA

Nagradni natječaj traje od 2.7. do 31.7, a potom će naš stručni žiri izabrati pobjednika te ga objaviti javno putem naše Facebook stranice i weba reboot.hr.

Detaljna pravila i više informacija o samom nagradnom natječaju saznajte OVDJE i na službenoj Facebook stranici

NAPOMENA: Nagradni natječaj otvoren je samo za punoljetne osobe i one koji imaju punoljetnu pratnju. Sretno!