Iznimno poznati proizvođač grafičkih kartica Nvidia i razvojni studio CD Projekt RED već su prošle godine najavili svoje partnerstvo kroz koje Ray tracing dolazi u Cyberpunk 2077, a sada su se bacili i u još jednu interesantnu suradnju te su danas, nakon jednodnevnog draškanja publike putem twitttera objavili potpuno novo i super limitirano specijalno Cyberpunk 2077 izdanje grafičkih kartica RTX 2080 Ti. Jednu od njih možete osvojiti i vi.

Naime, sve je počelo kao interesantan mali niz tweetova i prepiske između studija CD Projekt RED i Nvidije, a potom se pretvorilo u pravo otkrivanje novog super limitiranog izdanja Nvidijine najjače kartice u izdanju najočekivanije igre ove godine. Kad kažemo da se radi o super limitiranom izdanju, to zaista i mislimo, jer u ovom trenutku Nvidia je napravila samo 77 primjeraka, a sve ih dijeli putem interneta.

Sve što trebate napraviti da biste osvojili jednu od ovih predivnih žutih bebica Nvidia je navela u gore podijeljenom tweetu:

1. Trebate retweetati gore podijeljeni tweet i video,

2. U odgovoru na tweet tagirati gamera (prijatelja) koji je jednako kao i vi uzbuđen oko igre Cyberpunk 2077 i to uz hashtag #RTXOn,

3. Ako vas Nvidia odabere, oboje dobivate po jednu od limitiranih izdanja grafičke kartice.

Naravno, dobri ljudi iz Nvidije shvaćaju da ne koriste baš svi twitter, pa je sudjelovanje u nagradnoj igri moguće i putem službenog Nvidia Instagrama i Facebooka. Stoga, ukoliko želite osvojiti svoj primjerak super limitirane grafičke kartice GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition, pravila su sasvim jasna – birajte hoćete li putem twittera, Instagrama ili Facebooka i sretno!