Počinje nam se činiti da su se game developeri potajno dogovorili za 12 dana otvorenih beta, s obzirom na to koliko često nam za oko zapadnu vijesti o još jednoj otvorenoj (ili zatvorenoj) beti za neku igru u razvoju. Ili to, ili se radi o adventskom čudu.

Kako god bilo, iz Ubisofta su danas objavili da je online F2P RPS Tom Clancy’s EndWar Online od sada u otvorenoj beti. Veselje!

K tome, u verziji 1.0 nalazi se novi PvP mod pod imenom War Game u kojemu se najjači zapovjednici bore jedan protiv drugoga za ogromne nagrade.

Nakon što je obavljena zatvorena alfa i prethodno beta testiranje, Tom Clancy’s EndWar Online dramatično se promijenila u posljednjih godinu dana.

“Igrači će moći igrati kao tri različite frakcije, a svaka od njih ima vlastitu kampanju. U ponudi je preko 80 zapovjednika koji mogu biti jedna od devet različitih klasa, 84 mape u Normal i Veteran modovima, nekoliko PvP modova i velika mogućnost customizacije”, rekao je Zhou Hui Bo, producent u Ubisoft Shanghaiju.

Ako želite sudjelovati u Tom Clancy’s EndWar Online otvorenoj beti, sve što morate napraviti je korisnički račun na endwaronline.com.