Od potpuno novog razvojnog studija PLAYERUNKNOWN PRODUCTIONS, proizašlog iz studija PUBG Corporation koji, pak, stoji iza hit online battle royale hita PlayerUnknown’s Battlegrounds, stiže nova igra pod imenom Prologue.

Razvojni studio objavio je samo najavni trailer u trajanju od 30 sekundi koji nam nije otkrio puno, osim da šuma u kojoj se glavni lik nalazi obiluje detaljima te da je cijela atmosfera prožeta impresivnim zvukovima kiše, grmljavine i laveža pasa. Par dodatnih informacija možemo doznati klikom na službenu web stranicu na kojoj stoji da će Prologue developerima poslužiti za istraživanje novih tehnologija i gameplaya. “Naš (razvojnog studija op.a.) cilj s ovim naslovom je pružiti igračima jedinstveno i nezaboravno iskustvo svaki put kad ga zaigraju”.

O studiju je par riječi rekao i Brendan Greene, Creative Director na popularnom PUBG-u i trenutni šef studija PUBG Corporation: “Studio je kreiran s ciljem istraživanja, eksperimentiranja i kreiranja novih tehnologija i igraćeg iskustva. S igrom Prologue krećemo u razvoj novih tehnologija i interakcija koje će pretvoriti moje ideje u stvarnost.”

Trenutno nije poznato na kojim ćemo platformama zaigrati Prologue, niti kada će to biti.