Prijateljstvo Hidea Kojime i Geoffa Keighleyja dalo je naslutiti kako će upravo Hideo biti (opet) jedan od važnijih gostiju showa The Game Awards pa i da će obilježiti ovogodišnji TGA s najavom nekog novog projekta. Novi projekt Kojima Productionsa, kratkog imena OD, tako je premijerno prikazan trailerom, potom i kroz nekoliko rečenica samog Kojime, ali i filmskog redatelja Jordana Peelea (Get Out, Nope, Us, Candyman) koji će s Hideom surađivati na ovoj igri. Odnosno filmu. Odnosno sasvim novom mediju kakvog nismo iskusili. Hideo je i ovaj put bio prilično tajnovit, a opet vrlo ambiciozan u nakani učiniti nešto sasvim novo i ponuditi igračima drukčije iskustvo od onoga na što smo navikli. Na koji način će to postići još nije poznato, a iz trailera prilično teško za dokučiti. 

No, ono što možemo vidjeti iz trailera je sljedeće: glumci koji su sigurno u projektu su Sophia Lillis (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves), Hunter Schaffer (Euphoria) i Udo Kier (Flesh for Frankenstein). Impresija lica glumaca i njihovo recitiranje s naglašenim različitim, ali očito prestravljenim emocionalnim stanjima u prvom su planu videa (što nas je odmah podsjetilo na novosadski 3Lateral i njihove sjajne tehnologije s kojima su i postali dio Epica – s pravom, jer na kraju trailera smo dobili i potvrdu kako se zaista radi o njihovim tehnologijama). Kojima Productions projekt razvija u suradnji s Xbox Games Studiosom, koristit će i Cloud tehnologiju, a prilično smo sigurni kako nećemo pogriješiti smjestimo li ga u kategoriju horora.

Osim spomenutih imena poznatih iz filmske industrije, Hideo je najavio kako je lista zapravo puno veća i da su među njima legende industrije te da tim od milja naziva Avengersima. Ali i da ne može još o njima pričati. Mora nam ostaviti safta za buduće razdoblje, naravski.