Sredinom srpnja prošle godine je Square Enix izdao novi RPG koji je bio ekskluziva za Switch. Octopath Traveler je pokupio izvrsne ocjene od kritičara, mnogi su ga nahvalili i odlično se prodavao, ali oni koji nisu imali najnoviju Nintendnovu konzolu nisu ga mogli zaigrati. To će se uskoro promijeniti, budući da je izdavač potvrdio glasine koje su se pojavile prošlog tjedna – u izradi je PC port.

Igra na zanimljiv način spaja 2D i 3D perspektive i daje igračima da se druže s osam raznolikih likova na epskoj avanturi po kontinentu Orsterra. Svaki od njih ima svoje priče, motive, ciljeve i mjesto s kojeg kreće, a vi ćete ih usmjeravati po želji.

Octopath Traveler ćete na PC-u moći zaigrati od 7. lipnja i to putem Steama, pa ako želite, već sada možete dodati igru na popis želja. Square Enix zasad još nije objavio cijenu, ni po čemu se port razlikuje od originala, ali smo sigurni da će to napraviti prije nego što igra postane dostupna. Uz najavu su pripremili i novi trailer, kojeg možete pogledati ispod teksta, a sve drugo vezano uz taj RPG ćete pronaći ovdje.