Za mjesec i pol dana izaći će Darksiders III, treći nastavak u akcijskom serijalu u kojem se igrači nalaze u ulogama jahača apokalipse. U prvoj igri glavni junak bio je War, nakon njega je došao na red Death, a treća sreća je Fury. THQ Nordic i Gunfire Games su do sada objavili svakakve detalje o tome što nas čeka u ovoj igri, da bi sada progovorili o DLC-ovima koji će izaći nakon osnovne igre.

U pripremi su dva dodatka: The Crucible i Keepers of the Void. Kroz The Crucible će Fury dobiti poziv neobičnog stvora koji želi testirati njene borbene vještine. Kako ne zna odbiti takve prilike, Fury prihvaća poziv i odlazi na istoimenu lokaciju. Igrači će se boriti protiv valova neprijatelja, a nagrada za uspjeh jesu razni itemi koji će glavna junakinja propisno iskoristiti.

Keepers of the Void je misija na koju glavnu junakinju šalje Vulgrim. Cilj je zaputiti se u Serpent Holes i ukloniti drevnu prijetnju koja tu živi. Ova lokacija prepuna je raznim zagonetkama i novim neprijateljima koji će testirati vaše vještine. Ako napravite ono što je od vas traženo otključat ćete novo moćno oružje i The Abyssal Armor.

Za pristup ovim sadržajima morat ćete kupiti Deluxe verziju igre koja se trenutno prodaje po cijeni od 69,99 eura ili pričekati da DLC izađe zasebno. Darksiders III je u izradi za PC, PlayStation 4 i Xbox One i izlazi 27. studenog, sve informacije koje su do sada objavljene možete pronaći na službenim stranicama, a dojmove s Gamescoma možete pročitati ovdje.