CD Projekt Red, razvojni studio koji stoji iza igre Cyberpunk 2077, podijelio je s časopisom OXM dvije nove fotografije iz nadolazeće igre. Vijest je odmah prenio sestrinski portal Gamesradar i fotografije podijelio na svojim web stranicama.

Fotografija preuzeta s portala Gamesradar. Klik na sliku za povećanje

Prva od dvije objavljene fotografije prikazuje protagonista “V” na motoru, okruženog ljudima koji svoj život provode na ulici, ispod nadvožnjaka. Na desnoj strani fotografije nalazi se zapaljeni auto koji je u tom surovom svijetu vjerojatno postao sasvim normalna stvar, s obzirom da u smjeru vatre gleda samo jedna osoba, a čini se da ih ni “V” ne zanima pretjerano. Barem ne u tom trenutku.

Fotografija preuzeta s portala Gamesradar. Klik na sliku za povećanje

Na drugoj fotografiji vidimo “V” dok se penje pokretnim stepenicama s nanowireom u rukama. Nanowire će biti jedna od dostupnih vrsta oružja u igri Cyberpunk 2077, a radi se o par slojeva tankih, ali vrlo oštrih žica s kojima ćemo se rješavati neprijatelja. Također, nanowire će stalno biti uz nas, jer ćemo ih vaditi iz ruku glavnog lika, a služit će nam i za udaljeno hakiranje! Na vrhu pokretnih stepenica nalazi se, pretpostavljamo, neprijatelj kojeg se “V” upravo sprema poslati na “spavanje”.

O nadolazećoj igri Cyberpunk 2077 stalno dolaze nove vijesti, a dosada smo saznali da nas neće pretjerano ograničavati u nasilju, a svi hardcore igrači ostat će oduševljeni opcijom gašenja UI-a.

Igra nam dolazi 16. travnja 2020. godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One.