Kao što smo već prethodno najavili, s obzirom na to da je veliki dugogodišnji fizički event Reboot InfoGamer zbog svima očitih razloga i nemogućnosti organiziranja bilo kakvih većih fizičkih okupljanja ove godine odgođen, ovoga studenog za vas smo pripremili veliki regionalni online medijski event i games show Reboot Online Games Week powered by A1, a u duhu prijašnjih godina, upravo na njemu i u potpunosti online odvija se najveće ikad izdanje i grandiozna završnica najpoznatije domaće esports lige i natjecanja A1 Adria League.

Preliminarni raspored kompletnog ESPORTS studija i odvijanja svih natjecanja koja su dijelom finala A1 Adria League objavljen je na stranici rebootonlinegamesweek.com i možete ga naći na naslovnici – klikom na stream za ESPORTS powered by A1 Adria League. Ističemo bitnu činjenicu da je sami raspored u ovom trenutku podložan promjenama te će periodično biti ažuriran kada i ako do promjena dođe.

Sadržaj kompletnog showa prikazivat će se live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Sam sadržaj odvija se u tri gaming studija – CORE GAMING, GAMES INDUSTRY powered by Playrix i ESPORTS powered by A1 Adria League. Detaljan privremeni raspored za CORE GAMING streaming studio također je objavljen na naslovnoj stranici rebootonlinegamesweek.com , a raspored za GAMES INDUSTRY studio bit će objavljen u narednim danima uoči početka Reboot Online Games Weeka powered by A1. Dotada, najnovije vijesti o cjelokupnom eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

• Facebook:

https://www.facebook.com/reboo…

• Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli…

• Instagram:

https://instagram.com/rebooton…