Apex Legends – svježi Battle Royale koji od njegovoga izlaska u posljednjih dva tjedna intenzivno igraju milijuni ljudi (uključujući i nas u redakciji Reboota) danas dobiva potpuno novo oružje koje će upotpuniti već sada odličan set poprilično raznovrsnih oružja.

Postojanje toga oružja prvo su utvrdili datamineri koji su u datotekama igre pronašli preko nekoliko različitih informacija, uključujući i činjenicu da postoje planovi za modove Solo i Duos, kao i hintove o dolasku novih igrivih likova.

Iako se još službeno ne zna kada bi modovi Solo i Duos mogli doći u igru, dolazak novoga oružja potvrđen je za danas. Naime, jučer se na službenom twitter profilu igre Apex Legends tako pojavio video u trajanju od devet sekundi, koji ukratko prikazuje kako to novo oružje izgleda, kako se puni i ponaša u borbi.

Također, iako sami studio još nije objasnio koje je klase novo oružje i kakvo streljivo koristi, tu u pomoć opet dolaze datamineri koji su navodno otkrili kako će se oružje zvati Havoc te da će biti assault rifle (jurišna puška) koja će se puniti Energy streljivom.

Ono što je najinteresantnije je činjenica da na samom kraju videa možemo vidjeti kako će puška imati i posebni mod pucanja koji će biti potrebno napuniti.

Iako su informacije šture, pozitivno je što nećemo morati dugo čekati kako bismo isprobali ovo novo oružje.

Što se ostalog novog sadržaja tiče, nedavno smo pisali o tome kako Apex Legends ovoga ožujka dobiva svoju prvu sezonu koja sa sobom donosi Battle Pass, a on će igračima omogućiti da osvoje ekskluzivne skinove i druge predmete kozmetičke naravi, a svakako se očekuje još novih oružja, novi likovi i novi loot.