Nakon što je prije četiri dana napokon službeno potvrđen datum izlaska za Darksiders III, sada imamo i potpuno novi gameplay video u trajanju 11 minuta, u kojem možemo vidjeti protagonisticu Fury u akciji.

Nije poznato radi li se o nekom uvodnom dijelu igre ili poodmaklom stadiju, no ono što možemo vidjeti u videu je da se Fury, kao i u jednom od prijašnjih gameplay trailera, i dalje nalazi na post-apokaliptičnoj Zemlji u napuštenoj i obrasloj podzemnoj željeznici, gdje će naići na brojne velike i male neprijatelje. Video se u principu fokusira na borbu glavnim oružjem – bičem, dok borba sekundarnim oružjem u ovom videu nažalost nije naglašena.

Također, znamo da će Fury koristiti svoj bič i za brojne platformerske sekcije, iako ni to u ovom videu nemamo prilike vidjeti. No ono što nam video donosi, osim borbe bičem, je susret s uvijek simpatičnim, mudrim i sarkastičnim demonskim trgovcem Vulgrimom. U igri ćemo ponovno skupljati artefakte koje ćemo moći prodavati Vulgrimu i zauzvrat zarađivati duše kao valutu.

Uz borbu s mnoštvom omanjih neprijatelja, većinom kojekakvih kukaca, imamo priliku vidjeti i jedan miniboss-fight, te mehaniku uništavanja prepreka na putu, po uzoru na prijašnje nastavke. Sve to pogledajte u videu u nastavku:

Darksiders III izlazi 27. studenog za PC, PlayStation 4 i Xbox One.