Prije par dana imali smo prilike vidjeti sasvim novih 15 minuta gameplaya BioWareove nadolazeće igre Anthem, a danas je stigao novi trailer koji se bavi tehničkim aspektom igre.

Novi trailer za Anthem ekskluzivno je prikazan uoči ovogodišnjeg izdanja sajma elektronike i tehnologije – CES 2019, a objavljen je putem službenog Nvidia YouTube kanala.

U samome traileru, koji traje minutu i pol, možemo vidjeti jedan dosad neviđeni Javelin, nove neprijatelje, ali i nove predivne okoliše koje igra donosi, a trailer služi kako bi se najavilo partnerstvo BioWarea i Nvidie.

Tehnologija nam je uvijek pomagala osloboditi svoj kreativni potencijal, omogućavajući igračima još imerzivnija iskustva nego ikad prije“, u traileru nam objašnjavaju iz BioWarea putem voiceovera, najavljujući kako je upravo Nvidia pomogla BioWareu u naumu da Anthem učine nevjerojatnim vizualnim iskustvom.

Ako ste se pitali kako će to učiniti, odgovor se krije u Nvidijinoj tehnologiji poznatoj kao DLSS, odnosno “deep learning super-sampling“, zbog koje će se igra renderirati s puno većom preciznošću i teksturama još veće kvalitete nego ikad.

Tračak toga kako bi to trebalo izgledati jednom kad finalni proizvod izađe na tržište, svakako pogledajte u novome traileru spektakularnih vizuala, a najbolje od svega je što nas od isprobavanja igre dijeli još jako malo vremena, jer Anthem izlazi 22. veljače 2019. za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Također, BioWare u traileru iskorištava priliku da nas podsjeti kako će pretplatnici na program Origin Access Premier imati priliku igru isprobati već 15. veljače, pa ukoliko ste jedan od njih, imate se čemu radovati tjedan dana prije svih drugih 🙂