Vijesti o Overwatchu nikad dosta. Ovoga puta Overwatch tim nam donosi novi update na PTR serverima, a tiče se smanjenja određenih sposobnosti za Mercy i Junkrata.

Mercy je tijekom zadnjih gotovo dvije godine, otkako igra postoji, doživjela brojne promjene u balansu. Bilo da vam se sviđa stara Mercy ili ova nov(ij)a, vrijedi pohvaliti ekipu Overwatcha, barem zbog konstantnog truda i rada na poboljšanju iskustva igrača. Slijedom toga dolazi i ovaj novi update koji je od danas dostupan na PTR serverima.

Mercyn Ultimate dobiva nekoliko promjena: sposobnost oživljavanja igrača dok je u Ultimateu neće biti trenutna i neće više biti dodatnog (bonus) oživljavanja. Potom, Mercyna sposobnost zvana Guardian Angel koja ju ubrzava, smanjena je za 50%, a samo trajanje ultimatea Valkyrie smanjeno je s 20 sekundi na „samo“ 15.

Da ne bi sve bilo vezano uz Mercy, valja spomenuti i Junkrata, čija promjena je relativno manjeg opsega. Vjerojatno su mnogi primijetili kako je njegova mina (Concussion Mine) bila podosta  jaka, pogotovo s obzirom da u vrlo kratkom roku može baciti dvije za redom. Od sada će njegove mine biti slabije, odnosno raditi manje štete onim žrtvama koje su udaljenije od mine.

Kao i obično, nije objavljen datum kad će ove promjene osvanuti na redovnim serverima, ali ako sve bude išlo po planu, možemo ih očekivati ubrzo. Ukoliko patite za engleskim i za točkastim popisima, informacije o updateu u izvornom obliku možete pronaći i na službenom Overwatch forumu, odnosno na ovom linku.